Populaire veilingitems

Met de komst van het internet, inmiddels alweer lang geleden, is er een hoop veranderd. Deze veranderingen hebben op alles zijn weerslag en zo ook op het gebied van veilingen. In het verleden werden veilingen vrijwel altijd op locatie gehouden en de enige manier om mee te bieden als je niet ter plaatse was (of kon zijn) was per telefoon. Veilingen anno nu worden vooral online gehouden en zijn hierdoor voor een veel groter en breder publiek toegankelijk. Ten onrechte denken veel mensen vandaag de dag nog dat veilingen niet voor hen zijn bedoeld. Ze verkeren in de veronderstelling dat er voornamelijk grote partijen goederen van de hand gaan en waarom zou je dan meebieden?

Welkom in anno nu, waarbij je als particulier ook van harte welkom bent bij online veilingen. Je kunt hier gewoon meebieden op losse items en dit kan heel interessant zijn. Jouw bod kan immers zomaar het winnende zijn en als je het veilingspel goed hebt gespeeld, dan heb je als het goed is het item een stuk voordeliger aangeschaft dan waar dan ook. Er wordt echt van alles aangeboden op online veilingen. Om je een idee te geven hebben we een top 5 van populaire veilingitems voor je samengesteld. De volgorde van deze top 5 is overigens volstrekt willekeurig en is alleen bedoeld om je een beeld te geven waar mensen graag op bieden.

pocket watch goldHorloges:

Zowel voor dames als voor heren is een horloge een geliefd sieraad. En deze worden alleen maar geliefder als je ze met hoge korting weet te bemachtigen. Zeker als het merkhorloges betreft waarvoor je bij een juwelier de hoofdprijs voor moet neertellen.

Auto’s:

Op online veilingen kun je nog wel eens leuke of bijzondere auto’s tegenkomen. Maar ook in het geval het model niet zozeer speciaal is, dan kan de prijs dit nog wel zijn. Zo kun je in sommige gevallen al snel duizenden euro’s voordeliger uit zijn dan bij de dealer.

Kleding:

Met name designerkleding kan zich bij online veilingen in een warme belangstelling verheugen.

electronicsElektronica:

Elektronica kom je in de breedste zin van het woord tegen bij online veilingen. Denk hierbij dan ook aan onder meer: airfryers, laptops, tablet, fotocamera’s, televisies enzovoort.

Er op uit:

Onder deze noemer kun je zaken tegenkomen als een avondje theater, een weekendje weg, een activiteit (paintballen bv.) en meer van dit soort zaken. Een leuke manier om voor weinig geld eens iets anders dan anders te doen.